Beoordelingen van Proeflokaal de Polderboom Hoofddorp

Recente recensies van Proeflokaal de Polderboom Hoofddorp

5 sterren na 52 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Saté en Burgers besteld, werden bezorgd op de afgesproken tijdstip en was goed verzorgd en vooral lekker. Nog ff wachten en dan kunnen we weer bij jullie genieten van al dat heerlijks.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer erg lekker en mooi op tijd. Helaas dit keer alle sausjes vergeten en maar 1 slaatje.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijk personeel!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten eten werd snel geleverd en ook nog een leuke tekst op het tasje geschreven waaraan je kon zien dat er aandacht aan werd besteed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, en ook ruim voldoende voor grote eters!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, heerlijk eten geleverd in een tasje met een persoonlijke boodschap! Voor herhaling vatbaar!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, kipsate en gamba’s perfect, carpaccio mag iets minder saus overheen....

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch! Bestelling op tijd én heel warm!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima heerlijke maaltijd, ruim voldoende

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Mary, fijn dat het naar wens is geweest! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van het heerlijke eten !!!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste MBS, fijn te horen dat het eten zo heerlijk was! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was snel besteld. De bezorging was uitermate vriendelijk en snel. Als ik dat geweten had, had ik meer fooi gegeven. Het eten was zeer smakelijk en meer dan voldoende. Dit was zeker niet de laatste keer dat we hier besteld hebben. Keep Up The Good Work!!!!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Michel, wat fijn dat alles zo naar wens is geweest! Bedankt voor de mooie complimenten en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thuis eten en toch het idee hebben dat je in een restaurant zit. We hebben genoten! Alles was tot in de puntjes geregeld en goed bereid. En stiekem was het een beetje te veel maar te lekker om niet op te eten.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Nikky, hartstikke bedankt voor de mooie complimenten! Graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goed verzorgd, spare ribs zijn heerlijk en de mixed grill een aanrader!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Peter, fijn dat alles zo naar wens was! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was fantastisch, heerlijk eten, goed warm en grote porties. Zal hier zeker nog een keer bestellen!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Quico, fijn dat alles zo naar wens is geweest! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm, prima portie en lekker....niks te klagen. Aanrader...

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Filip, fijn te horen dat alles zo naar wens is geweest! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en super lekker. Spare ribs top keuze.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Michael, fijn te horen dat alles zo naar wens is geweest! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom keurig op tijd bezorgd, alles goed warm en weer voortreffelijk op smaak! Ik heb weer heerlijk genoten, bedankt!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Rina, hartstikke fijn om te horen dat alles zo naar wens is geweest! Graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom besteld bij de Polderboom en zoals elke keer weer heerlijk gegeten. De tekst op de tas maakt het toch persoonlijk in deze tijd.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste C. Peters, fijn te horen dat alles zo naar wens is geweest! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Verlooij, fijn te horen dat het eten heerlijk was! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed! Snelle bezorging en eten van goede kwaliteit

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Sluymer, bedankt voor de mooie complimenten! Graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aantal weken geleden voor het eerst besteld en was top! Vandaag weer besteld voor gasten met name om de locale horeca te ondersteunen. Het was echt minder dan de eerste keer en de kok had teveel pepers over want alle gerechten waren echt te scherp. Jammer het gaat om de beleving!! We zullen separaat een foto sturen van de pepers die gebruikt zijn in het noedel-gerecht met de garnalen . Hartelijke groet, familie Kokke uit Nieuw Vennep

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Karin, nogmaals bedankt voor uw recensie. Wij hebben inmiddels telefonisch contact met u gehad! Hopelijk tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord GEWELDIG!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Fam. Janssen, hartstikke bedankt voor dit mooie compliment! Graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten was warm, zag er goed verzorgd uit!!!! Lieve tekst op de papieren tas. Helemaal top!!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Tahnee, fijn dat alles zo naar wens was. Bedankt voor de mooie complimenten en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker gegeten alles netje opgemaakt en op smaak

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste v.d. Berg, wat fijn dat u zo lekker gegeten heeft! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit de spareribs

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Jan, fijn te horen dat de spareribs zo naar wens zijn geweest! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed eten, snel en goed warm.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Anna, fijn te horen dat alles naar wens is geweest! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorgd en heerlijk gegeten. Echt een aanrader,

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Winnie, hartstikke fijn dat alles zo naar wens is geweest. Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Geljon, wat fijn te horen dat u heerlijk heeft gegeten! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en de bestelling was nog erg warm. Heerlijk gegeten. Leuke boodschap op de tas geschreven, maakte het persoonlijk. Ik zou hier zeker nog een keer iets bestellen.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Anoniem, hartstikke bedankt voor de mooie complimenten! Fijn dat alles zo naar wens is geweest, bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Arnold en Louise, wat fijn te horen dat jullie heerlijk hebben gegeten! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, leuke geschreven tekst op de tas, en verrassend waren de vochtige doekjes en pepermuntjes die erbij zaten. Zeer attent.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste H. Dokter, wat fijn dat alles zo naar wens is geweest! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde maaltijden werden perfect in orde thuisbezorgd. Met als extra lieve wensen op de verpakking, plus een verrassing voor de kinderen bij de kindermenus. De kwaliteit en de hoeveelheden waren uitstekend. Hartelijk dank Polderboom, voor jullie service!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Fam. Koole, wat fijn dat alles zo naar wens is geweest. Hartstikke bedankt voor de mooie complimenten en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!! Hamburger- en spareribmenu. Enig kritiekpuntje op de zoete spareribs is dat deze ook pittig waren en dat hoort niet bij zoet. Neemt niet weg dat ze heerlijk mals waren en van hun botje afvielen, zalig! Dus voor ons geen probleem, maar voor iemand die zoet kiest omdat je geen pittig lust/mag zou dit een tegenvaller zijn. Wij bestellen zeker nog een keer!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Fam. Janssen, wat fijn dat alles zo naar wens is geweest! Wij zullen er zeker op gaan letten dat de zoete spareribs ook echt alleen zoet zullen smaken. Hartstikke bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima. Er is op tijd gebeld dat het wat later zou worden dus wat dat betreft geen klagen. De carpaccio was heerlijk, niet te koud en lekker veel kaas erover maar het hoofdgerecht, de kipsalon was gewoonweg slecht. Er zaten twee verdwaalde stukjes kip tussen en voor de rest was het een zachte brei van zompige aardappelen die leken te zwemmen in de olie. Sorry polderboom maar dit ben ik niet van jullie gewend..

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling afgehaald voor 5 personen. Goede prijs/kwaliteit-verhouding, vriendelijk personeel en erg lekker gegeten. Bezorgen ook thuis, dus zeker aanbevolen!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Anna, wat fijn dat alles zo naar wens is geweest! Graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag besteld. Het eten was heerlijk! Iets later dan gepland werd het gebracht. Maar echt een aanrader. Wij hadden de sparribs en mix grill. Echt super lekker! Zeker het proberen waard wij zullen er vast vaker bestellen.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Weger, hartstikke bedankt voor de mooie complimenten. Fijn dat alles zo naar wens is geweest. De volgende keer zullen we zeker even bellen als we wat later zijn dan gepland! Graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De spareribs waren mals en heerlijk van smaak en ook de sate was erg lekker. En helemaal compleet tot en met de pepermuntjes aan toe. Zeker een aanrader.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Bart, wat fijn dat alles zo naar wens is geweest. Hartstikke bedankt voor de mooie complimenten en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten is net alsof je in het restaurant eet. Vanwege drukte werd ik gebeld dat het 10 min later werd. Super dat ze daar al voor bellen! Goede service!!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Quincy, wat fijn dat alles zo naar wens is geweest. Hartstikke bedankt voor de mooie complimenten en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten dat we besteld hebben hadden we binnen 35 min binnen. Alles zag er lekker uit en het smaakte ook nog een lekker. De spareribs vielen zo van het bot af. De saté was lekker mals. Het enige minpuntje was de hamburger daarvan het broodje veel en wel te nat.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Manfred, wat fijn dat (bijna) alles zo naar wens was. Wij zullen er op letten dat het hamburger broodje de volgende keer niet nat zal zijn. Onze excuses hiervoor. Hopelijk tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij heerlijk gegeten! Het eten werd precies op tijd afgeleverd door een hele vriendelijke bezorger! De spareribs en kipsate waren heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Caroline, wat fijn dat alles zo naar wens is geweest. Bedankt voor de mooie complimenten en hopelijk tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst bestelling gedaan bij de Polderboom. Snel bezorgd en echt heerlijk gegeten! Lekkere ribs en een mixed grill, wat een genot! Dat wordt zeker vervolgd...

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Jeffrey, fijn te horen dat alles zo naar wens is geweest, Graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb mijn bestelling vanmiddag geplaatst voor 19:00 uur vanavond. Echt precies om doe tijd ging de bel en ontvingen wij het eten. Wat zag het er goed uit en wat heeft het heerlijk gesmaakt!! 👌🏻😉echt een aanrader! Carpaccio was heerlijk, Spare ribs en Kip saté top van smaak en heerlijk mals! Kleine notitie; er zat veel vocht/saus in de verpakkingen waardoor het met uitpakken toch flink lette. Verder echt super tevreden!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Rina, hartstikke bedankt voor de mooie complimenten! Fijn dat alles zo naar wens was. Onze excuses dat de verpakkingen wat lekte, wij zullen hier zeker op gaan letten. Graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer hadden we kippetje piri piri van het spit en de classic hotdog besteld. We vonden dat erop het kippetje weinig vlees zat en de peper te overheersend. De hotdog was lekker! Volgende keer geen kippetje meer.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Manuela, wat jammer dat het kippetje piri piri tegenviel, wij zullen hier zeker wat mee doen. Fijn dat de hotdog in ieder geval wel lekker was. WIj hopen dat het de volgende keer weer helemaal naar wens zal zijn. Graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, keurig op tijd bezorgd. Alles prima verzorgd incl. servetjes en het pepermuntje ook niet vergeten!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Willemien, wat fijn dat alles zo naar wens is geweest. Hartstikke bedankt voor de complimenten en graag tot ziens! Proeflokaal de Polderboom

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Polderboom is ons favoriete restaurant waar wij bijna elke week heerlijk van het lekkere eten en de gezelligheid genieten. Met name het personeel verdient zonder uitzondering een hele dikke pluim. Toppers zijn het stuk voor stuk.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Rob & Ester, hartstikke bedankt voor de mooie complimenten! Heel graag tot ziens! Proeflokaal de Polderboom

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Karina, wat fijn dat u zo heerlijk gegeten heeft. Graag tot ziens! Proeflokaal de Polderboom

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer de kippesoep en kipsate geprobeerd en het was weer heerlijk !! Zeker een aanrader!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Manuela, wat fijn dat het eten naar wens was! Bedankt voor de complimenten en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom