Beoordelingen van Proeflokaal de Polderboom Hoofddorp

Recente recensies van Proeflokaal de Polderboom Hoofddorp

5 sterren na 132 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk top! Ik ben uit eten geweest,, maar dan in eigen huis. Netjes “opgediend” en zalig gegeten!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Hi Anita, wat super om te lezen dat u zo enthousiast bent! Hopelijk tot snel op ons mooie zonnige terras!☀️🍽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker, heb er van genoten. De bezorging was ook super .

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Hoi Chantal, we zijn blij te lezen dat u zo tevreden was! Hopelijk tot snel, en dan op ons mooie zonnige terras!☀️🥂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten en keurig op tijd.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Helemaal tevreden zo te zien; daar doen we het voor! Hopelijk tot snel weer!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, met zorg bereid en afgeleverd. En de geschreven tekst op de zak: helemaal leuk!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Fijn om te lezen dat alles zo naar wens was! We hopen u snel weer te zien, en dan op ons mooie zonnige terras!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pittige spareribs en superlekkere Vitello tonnato gegeten! Met een leuke boodschap op de tas! 😁

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:De spareribs zijn DE favoriet onder onze gasten, en de vitello tonnato loopt ook goed als nieuwkomer; fijn dat alles zo naar wens was!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Helemaal tevreden zo te zien Klinkenberg; super!👌🏽

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Dank jullie wel Arnold & Louise! Fijn om te lezen; tot snel weer!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ruimte porties en goede kwaliteit! Bezorging was wat later dan we aangegeven hadden in de bestelling, maar hierover werd netjes even gebeld. Al met al helemaal tevreden!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Hoi Paul, bedankt voor uw reactie! Inderdaad informeren we bij extreme drukte dat onze bezorger iets later is dan gepland. Fijn dat toch alles gesmaakt heeft, tot snel weer!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hamburger, ceasar salad zou nog lekkerder zijn met kipdijfilet en een broodje erbij. Snelle bezorging

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Hi Daphne, bedankt voor je feedback. Onze Caesar salade wordt geserveerd met kippendij. Mocht je er een klein broodje bij willen hebben, kun je dit altijd aangeven bij jullie bestelling als opmerking! Fijn dat alles verder gesmaakt heeft; tot snel!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd waren het heerlijke malse spareribs!! Dit eten we nooit meer ergens anders. Bedankt weer en ook voor de snelle levering.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Wat fijn dat jullie weer zo genoten hebben Yolanda! Hopelijk tot snel weer!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Alle gerechten waren naar volle tevredenheid. Jammer genoeg was de hamburger niet op gewenste temperatuur maar de smaak maakte het goed. We hopen binnenkort eens op jullie terras van jullie eten te genieten.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Tot snel op ons zonnige terras Lidia! En dan met de perfecte hamburger!😉

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk mogen smullen. Uitstekend op de aangeven tijd bezorgd, kortom super.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Wat geweldig om te lezen, bedankt voor de mooie reactie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede service! Snelle bezorging, ruim op tijd, goed en heerlijk eten. Ook de hoeveelheid is meer dan goed, zeker in verhouding tot de prijs. Absolute aanrader!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Wat fijn om te lezen M. van der Eerden! We zijn blij dat u zo tevreden was; hopelijk tot snel weer!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker maar een beetje veel vlees en saus. Maar het zag er top uit en de bezorging super

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Hoi Monique, we zijn blij dat u lekker gegeten heeft, excuses dat het iets teveel was 😊

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer heerlijk gegeten! Het begint al met de leuke boodschap die jullie op de zak schrijven! Lekker doorgebakken patat, heerlijke saté lekkere dressing voor de salade echt super alles! PS we misten wel de Wilhelmina pepermuntjes maar daar komen we wel overheen.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Hoi Marna, jullie hebben dus weer heerlijk genoten; super! Volgende keer zitten de pepermuntjes er gewoon weer bij hoor, tot snel!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en warm geleverd! Ook heerlijk gaar en van smaak 👍👌

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Hoi Diny en Jan, we zijn blij om te lezen dat alles naar wens was! Fijn dat het jullie zo gesmaakt heeft, hopelijk tot snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was ruim op tijd het eten is zoals altijd erg lekker

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Wat fijn Rene, goed om te lezen dat het weer gesmaakt heeft en dat u helemaal tevreden was; hopelijk tot snel weer!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en smaakvol gegeten. Eten prima op temperatuur. Perfect rekening gehouden met onze voedselallergie. Gaan we zeker nog een paar keer doen voordat we weer in het restaurant kunnen eten.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Hoi Pieter, we zijn blij dat jullie lekker hebben gegeten! We hopen snel weer open te mogen, we zien jullie dan graag!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd. Ook eten goed verzorgd. Zeker goed voor herhaling, maar liever zo snel mogelijk weer in het restaurant zelf voor dit fijne restaurant

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Hoi Frank, top dat alles zo lekker was! Wij hopen ook dat we onze deuren snel weer mogen openen, tot snel op ons zonnige terras!☀️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst eten besteld bij jullie en alle vier hebben we heerlijk gegeten en gaan zeker nogmaals bij jullie bestellen. Bedankt!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Hoi Sandra, top dat jullie ons hebben ontdekt! Fijn dat alles zo gesmaakt heeft; tot snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoeg en lekker vlees met keuze uit 3 sausjes en een lekkere salade met dressing die je zelf kan toevoegen. Hebben ervan genoten en zullen zeker nogmaals bestellen.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Fijn dat jullie genoten hebben Van Beek, tot snel maar weer!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen de worst was deze keer minder

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Hoi Vivianne, wat jammer, excuses! De volgende keer is ‘ie weer vertrouwd lekker...👍🏽

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kalfsoester en de zalm van de nieuwe kaart besteld. Bestelling was er binnen 30 minuten. Beide gerechten waren zoals gebruikelijk heerlijk. Kalfsoester was prima gegaard, roze van binnen en heerlijk mals. Zalm was prima. Misschien 1 klein verbeterpuntje: iets minder friet erbij leveren. We hadden meer dan genoeg en moesten wat friet weggooien.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Hoi Paul, we zijn erg blij om dit te lezen; het is natuurlijk altijd even afwachten wat onze gasten van nieuwe gerechten vinden. Gelukkig krijgen we heel veel positieve reacties binnen! De zalmfilet met zowel risotto als frites is ietwat veel, daar zullen we wat aan gaan doen. Bedankt voor de input en de mooie woorden, tot snel!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom keurig op tijd aangeleverd. Altijd weer een verrassing hoe wij netjes, compleet en met leuke aankleding de maaltijden ontvangen. Maar niet minder belangrijk: Het eten was verrukkelijk. Wij hebben genoten!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Goedemiddag Hetem, wat fijn om dit te lezen! We doen er altijd alles aan om onze gasten helemaal tevreden te stellen; en zo ook bij jullie is dit wederom gelukt, fijn dat alles weer zo gesmaakt heeft; tot snel!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker, goed verzorgd en snel geleverd! Alleen de patat was voor het eerst niet helemaal warm meer.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Hi Yolanda, fijn dat het allemaal weer zo gesmaakt heeft! Maar wat jammer dat de frites niet meer zo warm waren, onze excuses! Hopelijk tot snel, en dan weer met warme frites!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Aanrader

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Dankjewel Simone, hopelijk tot snel weer!!☀️

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Thanks Marcel; helemaal tevreden zo te zien!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn echt Fan van jullie Saté! Heerlijk! Iedere keer weer lekker eten met jullie :) We kunnen niet wachten om weer in het restaurant te mogen komen eten :)

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Hoi Patricia, wat is ‘ie lekker hè onze kipsaté, favoriet bij veel gasten en zelfs bij het personeel😃!! Hopelijk tot snel op ons mooie terras, met een zonnetje zou het helemaal perfect zijn, en anders lekker bij de heaters!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top!! Heerlijk gegeten op mijn verjaardag. bedankt voor het lieve bericht! 👍🏼😍🥳

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Wat fijn dat u zo genoten heeft Gina, en nogmaals gefeliciteerd vanuit de Polderboom 🎉. Wij hopen dat u een fijne verjaardag heeft gehad!🥂🇳🇱

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker goed etentje

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Hoi Peter, u blij; wij blij! Fijn dat het gesmaakt heeft, tot snel!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk te bestellen, snel bezorgd, heerlijk gegeten.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Bedankt voor deze mooie woorden Nelly; fijn dat u zo tevreden bent over onze gerechten en onze service! Hopelijk tot snel weer...

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, maar sinds wanneer moet je € 0,25 betalen voor een ideal betaling???

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Goedemiddag, wij hebben vernomen dat diverse banken €0,25 in rekening kunnen brengen bij een betaling via iDeal. Ook het verschil tussen een bankpas- en/of creditcardbetaling kan dit tot gevolg hebben. Wij als restaurant hebben hier geen invloed op. Wat u zou kunnen doen is voortaan telefonisch bestellen via 023-5763418 dan kunnen wij uw betaling zonder transactie- en bezorgkosten regelen. Hopelijk tot snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was helemaal compleet verzorgd, zelfs servetten en citroendoekjes. De hoeveelheid krijgt van mij ook 5 sterren.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:We zijn blij dat u zo tevreden was Eric, hopelijk tot snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Wat fijn om te lezen dat jullie elke keer zo genieten Peter! Tot snel weer, groeten vanuit de Polderboom!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de 2e keer dat wij bestelde omdat we de eerste keer zo lekker hadden gegeten! Echter vond ik het dit keer iets minder. Vond de spareribs op sommige plekken erg droog en dat maakt het jammer. Qua patat mocht nog wel iets meer bij. Voor de rest was het echt prima! Blijf het zeker nog een aanrader vinden!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Goedemiddag Nance, bedankt voor deze informatie. We gaan kijken of er iets veranderd moet worden aan onze spareribs, of dat het toeval was dat de ribs bij u wat droger waren, waarvoor onze excuses! We zullen tevens iets meer frites gaan meegeven, hopelijk tot snel weer!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bij de polderboom besteld. Maar wat was het lekker. Echt heerlijk gegeten alles goed warm aangekomen en alles mooi in losse bakjes. Zelfs aan de pepermuntjes was gedacht. Dikke 👍. Dit was de eerste maar zeker niet de laatste keer.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Hoi Maud, wat fijn om te lezen dat u zo tevreden was met alles, daar doen we het voor! Hopelijk tot snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De garnalen waren tekort gebakken. De soe was heerlijk

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Wat vervelend dat de gamba’s voor u niet lang genoeg gebakken waren Theo, onze excuses! Gelukkig heeft de soep u gesmaakt, hopelijk nog eens tot snel!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Fijn dat alles top was Robbin! Graag tot snel weer!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig zeer tevreden het was weer lekkee

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Hi Arnold & Louise, bedankt voor jullie mooie reactie! Hopelijk tot snel op ons zonnige terras!!!☀️

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten na prima bezorging aan huis. Inmiddels meerdere keren besteld en eten was keer op keer goed warm tot zelfs nog lekker heet en smaakte echt goed!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:We zijn blij te lezen dat u zo genoten heeft en dat alles naar wens was! Hopelijk tot snel weer! Een lekker plekje op ons mooie terras in de zon zou heerlijk zijn!☀️

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer uitstekend verzorgd en het gerecht (saté) was werkelijk heerlijk. Alles nog heerlijk warm. Alles helemaal top dus.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Wat fijn om te lezen Frea, bedankt voor je lieve berichtje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker burgers. Netjes op tijd. Top.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Edwin we zijn blij dat u zo tevreden was over de bezorging en dat de burgers lekker gesmaakt hebben! Tot snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk en duurzaam verpakkingsmateriaal

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Fijn dat het gesmaakt heeft Vivianne! We houden rekening met zoveel mogelijk wensen van onze gasten, en duurzaamheid vinden wij ook belangrijk. Tot snel weer!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en meer dan genoeg.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Ons Polderboom-team is blij om dit te lezen Joke, bedankt en tot snel!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Ruim eten voor 2 personen en alles kwam warm aan.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Zo te lezen hebben jullie ervan genoten Shai, daar worden we blij van! Tot snel!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Nikita wat fijn dat onze gerechten elke keer zo in de smaak vallen! Hopelijk tot snel weer!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke presentatie, gezellige boodschap op de tas, lekkere salade er bij. De bezorging is pico Bello in orde en niet geheel onbelangrijk....Het eten was weer heerlijk!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Wouter, wat fijn dat het jullie weer zo heerlijk gesmaakt heeft! Daar doen we het voor, tot snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs lekker mals, goede portie, top prijs kwaliteit verhouding!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Romy, top dat het zo lekker gesmaakt heeft, tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals al eerdere bestellingen was dit ook weer in de puntjes verzorgd , zowel het eten als wel de bezorging, leuk de extra attentie van chocolade ivm Valentijn

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Wat fijn Louter dat jullie weer zo genoten hebben! We werken met trots om iedereen zo blij mogelijk te maken, en die 💋💋 vonden we vandaag wel gepast, tot snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heel goed. Geen wachttijd, goede kwaliteit

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Bedankt voor de reactie Paul, fijn dat alles geslaagd was!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de tweede keer dat we besteld hebben en we zeggen allebei : pffffff.....wát was dit wéér lekker. Goed bereid, zeer ruime porties. En die twee 💋 erbij, zo leuk! En ook de tekst op de tas, wordt daar blij van. Dank jullie wel voor alles 😊

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Wat fijn om te lezen Annemarie, we zijn blij dat jullie weer zo genoten hebben! Die 💋💋 hoorden er vanavond wel bij he, tot snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Spare ribs zijn super lekker gemaakt, fijn dat er keuze is in marinade. Salade met gamba’s goed verzorgt

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Ja die 4 smaken spareribs vallen goed in de smaak bij veel gasten, bedankt voor de mooie reactie!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed warm en heerlijk op smaak! Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Wat fijn dat het zo lekker heeft gesmaakt Martine! Tot snel maar weer!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten, de spareribs vielen vanzelf van het bot af en de burger was weer super. Bezorging was perfect op tijd. We hopen dat we weer snel bij jullie kunnen eten!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Dankjewel Paul voor deze mooie reactie! En inderdaad hopelijk tot snel weer!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk en een goede prijs/kwaliteit verhouding

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Ontzettend bedankt voor uw leuke reactie mr/mevr Van Uffelen!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipsate en spare ribs besteld. Heerlijk gegeten! En exact op tijd afgeleverd, in Nieuw Vennep.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Wat fijn dat alles naar wens was Jen, graag tot snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Mooi verzorgd ingepakt, alles lekker warm, en erg lekker gegeten! Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Luc we zijn blij om dit te lezen, en hopen snel weer een bestelling te mogen bezorgen!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, alleen wel jammer dat de verkeerde hotdog werd geleverd.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Wat vervelend dat u de verkeerde Hotdog hebt ontvangen Anouk, onze excuses! Hopelijk tot snel weer, en dan komen we met de juiste bestelling naar u toe, beloofd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima, maar onbegrijpelijk dat jullie in deze tijd personeel en klanten niet gescheiden houden, geen 1,5 meter, geen mondkapjes. Ik wil het risico op corona minimaliseren, alleen om deze reden zal ik bij jullie helaas geen eten meer gaan halen.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Koos, wij begrijpen uw teleurstelling en zullen per direct weer zorgvuldig omgaan met deze regel. Dank voor uw alertheid! Gelukkig heeft het eten u gesmaakt!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Wat fijn Sandra, tot snel maar weer!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:10 sterren wat fijn! Graag tot snel weer!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker met aandacht voor detail, een aanrader!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Bedankt voor deze mooie woorden, hopelijk tot snel weer!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en bij het eten was aan alles gedacht totaan de servetjes en pepermuntjes toe , ook een kaartje en bedankje op de papieren tas voor de steun in deze zware tijden voor de horeca, bezorging was er op de afgesproken tijd en was correct en vriendelijk

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Wat fijn om te lezen Louter! Mooi dat jullie zo tevreden zijn, tot snel weer!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben prima gegeten de kipsate erg lekker en ruim voldoende net als de frites en aardaardappeltjes en pulled pork. Ook erg lekker. Voor herhaling vatbaar! Alles was lekker warm. Prima service!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Vriendelijk bedankt voor de mooie reactie, fijn dat alles zo gesmaakt heeft! Graag tot snel weer!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Bedankt Manon!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. De spareribs waren zo goed dat het vlees van het bot viel bij het aanraken. Jum. En de hamburger was gewoon heerlijk! Beter dan vele andere bezorgburgers. En het was veel! De bezorging was netjes op tijd en door een gezellige, vrolijke jongeman.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Heel erg bedankt voor je mooie reactie!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond voor het eerst online besteld. En wat een aangename en heerlijke ervaring. Zo ontzettend verzorgd en netjes verpakt allemaal. Erg leuk, en origineel, de boodschap op de bezorgtas. En ook servetjes en zelfs pepermuntjes erbij. En het eten smaakte zo heerlijk, echt genoten. Dat roept om nog veel vaker te bestellen. 👍

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Jeetje Frea, wat ontzettend leuk om je recensie te lezen, geeft ons weer moed om door te gaan!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sate genomen het was voortreffelijk

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Wat fijn om te lezen Jan, blij dat u zo genoten heeft!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorm lekker eten besteld bij polderboom! Bezorging kwam netjes op tijd en het eten was heerlijk!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Wat fijn om te lezen Martin! Hopelijk tot snel weer!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging en echt heerlijk gegeten!! Thaise kippensoep zoals ik t in Thailand ook heb gegeten. Spareribs ook prima van smaak 👍

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Bedankt voor dit compliment Karin, ik geef het door aan onze chefkok! Hopelijk tot snel weer!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Bedankt Sluymer voor deze 10 sterren, we zijn hier blij mee, tot snel weer!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer gegeten van een goed verzorgde maaltijd. De kipsate is echt een aanrader. Tot de volgende keer😉

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Bedankt voor de leuke reactie Barbara! Graag tot snel weer!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tom kha kai soep was super lekker, zoals wat ik het had verwachten! De rest ook hoor :) Bezorger was heel aardig. En ik vind het persoonlijke berichtje heel leuk! Bedankt.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Gina bedankt voor deze fijne woorden! We hebben het de bezorger laten weten hoor, fijn om te lezen! Tot snel weer...

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Bedankt!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Bedankt dat jullie weer bij ons hebben besteld, en fijn dat het gesmaakt heeft! graag tot snel weer!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roast en mixed grill, allebei erg lekker.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Wat leuk om te lezen dat ons nieuwe gerecht de Polderboom Roast bij jullie in de smaak viel! Tot snel weer!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag 4 x mixed grill besteld. Bestelling kwam keurig op tijd eten was goed warm en smaakte heerlijk. Sausjes er bij ook prima.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Dankjewel voor je reactie Martijn, fijn om te lezen dat het zo gesmaakt heeft!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipsaté was heerlijk en patat genoeg. Netjes verzorgd zo met aparte bakjes salade.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Bedankt voor je leuke recensie Handgraaf!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben heerlijk gegeten. Het eten was nog goed warm / heet. Het was ook meer dan voldoende. De bezorger was ook heel vriendelijk. Fijn dat jullie dit (kunnen) doen. Sterkte komende tijd en op naar een snelle heropening van alles. Groetjes Patricia

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Hopen wij ook heeel erg Patricia, bedankt voor je berichtje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het geweldig, heerlijk gegeten dank jullie wel. Ps leuke tekst op de bezorgtas. Echt voor herhaling vatbaar maar we hopen liever bij jullie zelf

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Hi Joan, wij kunnen ook echt niet wachten om weer open te gaan! In de tussentijd doen we het zo, en hebben we veel steun aan dit soort berichtjes, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker en kwam goed en warm aan.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Dankjewel Bart!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Dankjewel Kim!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Saté en Burgers besteld, werden bezorgd op de afgesproken tijdstip en was goed verzorgd en vooral lekker. Nog ff wachten en dan kunnen we weer bij jullie genieten van al dat heerlijks.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Wat fijn om te horen Jos, hopelijk is de ellende snel voorbij en kunnen we je weer verwelkomen op ons mooie terras!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer erg lekker en mooi op tijd. Helaas dit keer alle sausjes vergeten en maar 1 slaatje.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Hi Michael, wat zonde dat er wat onderdelen misten bij je bestelling. We proberen natuurlijk altijd alles zo compleet en vers mogelijk af te leveren. Gelukkig hebben we het regelmatig erg druk, maar dat mag geen excuus zijn. Hopelijk kunnen we het snel weer goedmaken met je!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijk personeel!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Wat lief, dankjewel Giulia!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten eten werd snel geleverd en ook nog een leuke tekst op het tasje geschreven waaraan je kon zien dat er aandacht aan werd besteed.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Onwijs bedankt voor je leuke reactie Ton, we gaan zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, en ook ruim voldoende voor grote eters!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Bedankt voor je bericht P!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, heerlijk eten geleverd in een tasje met een persoonlijke boodschap! Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Bedankt voor je leuke berichtje Francis, tot snel dus!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, kipsate en gamba’s perfect, carpaccio mag iets minder saus overheen....

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Carpaccio minder saus, check! Bedankt voor je lieve feedback Michelle!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch! Bestelling op tijd én heel warm!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Onwijs bedankt voor je leuke reactie Bianca!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima heerlijke maaltijd, ruim voldoende

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Mary, fijn dat het naar wens is geweest! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van het heerlijke eten !!!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste MBS, fijn te horen dat het eten zo heerlijk was! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was snel besteld. De bezorging was uitermate vriendelijk en snel. Als ik dat geweten had, had ik meer fooi gegeven. Het eten was zeer smakelijk en meer dan voldoende. Dit was zeker niet de laatste keer dat we hier besteld hebben. Keep Up The Good Work!!!!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Michel, wat fijn dat alles zo naar wens is geweest! Bedankt voor de mooie complimenten en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thuis eten en toch het idee hebben dat je in een restaurant zit. We hebben genoten! Alles was tot in de puntjes geregeld en goed bereid. En stiekem was het een beetje te veel maar te lekker om niet op te eten.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Nikky, hartstikke bedankt voor de mooie complimenten! Graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goed verzorgd, spare ribs zijn heerlijk en de mixed grill een aanrader!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Peter, fijn dat alles zo naar wens was! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was fantastisch, heerlijk eten, goed warm en grote porties. Zal hier zeker nog een keer bestellen!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Quico, fijn dat alles zo naar wens is geweest! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm, prima portie en lekker....niks te klagen. Aanrader...

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Filip, fijn te horen dat alles zo naar wens is geweest! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en super lekker. Spare ribs top keuze.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Michael, fijn te horen dat alles zo naar wens is geweest! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom keurig op tijd bezorgd, alles goed warm en weer voortreffelijk op smaak! Ik heb weer heerlijk genoten, bedankt!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Rina, hartstikke fijn om te horen dat alles zo naar wens is geweest! Graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom besteld bij de Polderboom en zoals elke keer weer heerlijk gegeten. De tekst op de tas maakt het toch persoonlijk in deze tijd.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste C. Peters, fijn te horen dat alles zo naar wens is geweest! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Verlooij, fijn te horen dat het eten heerlijk was! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed! Snelle bezorging en eten van goede kwaliteit

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Sluymer, bedankt voor de mooie complimenten! Graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aantal weken geleden voor het eerst besteld en was top! Vandaag weer besteld voor gasten met name om de locale horeca te ondersteunen. Het was echt minder dan de eerste keer en de kok had teveel pepers over want alle gerechten waren echt te scherp. Jammer het gaat om de beleving!! We zullen separaat een foto sturen van de pepers die gebruikt zijn in het noedel-gerecht met de garnalen . Hartelijke groet, familie Kokke uit Nieuw Vennep

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Karin, nogmaals bedankt voor uw recensie. Wij hebben inmiddels telefonisch contact met u gehad! Hopelijk tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord GEWELDIG!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Fam. Janssen, hartstikke bedankt voor dit mooie compliment! Graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten was warm, zag er goed verzorgd uit!!!! Lieve tekst op de papieren tas. Helemaal top!!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Tahnee, fijn dat alles zo naar wens was. Bedankt voor de mooie complimenten en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker gegeten alles netje opgemaakt en op smaak

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste v.d. Berg, wat fijn dat u zo lekker gegeten heeft! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit de spareribs

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Jan, fijn te horen dat de spareribs zo naar wens zijn geweest! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed eten, snel en goed warm.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Anna, fijn te horen dat alles naar wens is geweest! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorgd en heerlijk gegeten. Echt een aanrader,

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Winnie, hartstikke fijn dat alles zo naar wens is geweest. Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Geljon, wat fijn te horen dat u heerlijk heeft gegeten! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en de bestelling was nog erg warm. Heerlijk gegeten. Leuke boodschap op de tas geschreven, maakte het persoonlijk. Ik zou hier zeker nog een keer iets bestellen.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Anoniem, hartstikke bedankt voor de mooie complimenten! Fijn dat alles zo naar wens is geweest, bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Arnold en Louise, wat fijn te horen dat jullie heerlijk hebben gegeten! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, leuke geschreven tekst op de tas, en verrassend waren de vochtige doekjes en pepermuntjes die erbij zaten. Zeer attent.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste H. Dokter, wat fijn dat alles zo naar wens is geweest! Bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde maaltijden werden perfect in orde thuisbezorgd. Met als extra lieve wensen op de verpakking, plus een verrassing voor de kinderen bij de kindermenus. De kwaliteit en de hoeveelheden waren uitstekend. Hartelijk dank Polderboom, voor jullie service!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Fam. Koole, wat fijn dat alles zo naar wens is geweest. Hartstikke bedankt voor de mooie complimenten en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!! Hamburger- en spareribmenu. Enig kritiekpuntje op de zoete spareribs is dat deze ook pittig waren en dat hoort niet bij zoet. Neemt niet weg dat ze heerlijk mals waren en van hun botje afvielen, zalig! Dus voor ons geen probleem, maar voor iemand die zoet kiest omdat je geen pittig lust/mag zou dit een tegenvaller zijn. Wij bestellen zeker nog een keer!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Fam. Janssen, wat fijn dat alles zo naar wens is geweest! Wij zullen er zeker op gaan letten dat de zoete spareribs ook echt alleen zoet zullen smaken. Hartstikke bedankt en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima. Er is op tijd gebeld dat het wat later zou worden dus wat dat betreft geen klagen. De carpaccio was heerlijk, niet te koud en lekker veel kaas erover maar het hoofdgerecht, de kipsalon was gewoonweg slecht. Er zaten twee verdwaalde stukjes kip tussen en voor de rest was het een zachte brei van zompige aardappelen die leken te zwemmen in de olie. Sorry polderboom maar dit ben ik niet van jullie gewend..

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling afgehaald voor 5 personen. Goede prijs/kwaliteit-verhouding, vriendelijk personeel en erg lekker gegeten. Bezorgen ook thuis, dus zeker aanbevolen!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Anna, wat fijn dat alles zo naar wens is geweest! Graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag besteld. Het eten was heerlijk! Iets later dan gepland werd het gebracht. Maar echt een aanrader. Wij hadden de sparribs en mix grill. Echt super lekker! Zeker het proberen waard wij zullen er vast vaker bestellen.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Weger, hartstikke bedankt voor de mooie complimenten. Fijn dat alles zo naar wens is geweest. De volgende keer zullen we zeker even bellen als we wat later zijn dan gepland! Graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De spareribs waren mals en heerlijk van smaak en ook de sate was erg lekker. En helemaal compleet tot en met de pepermuntjes aan toe. Zeker een aanrader.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Bart, wat fijn dat alles zo naar wens is geweest. Hartstikke bedankt voor de mooie complimenten en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten is net alsof je in het restaurant eet. Vanwege drukte werd ik gebeld dat het 10 min later werd. Super dat ze daar al voor bellen! Goede service!!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Quincy, wat fijn dat alles zo naar wens is geweest. Hartstikke bedankt voor de mooie complimenten en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten dat we besteld hebben hadden we binnen 35 min binnen. Alles zag er lekker uit en het smaakte ook nog een lekker. De spareribs vielen zo van het bot af. De saté was lekker mals. Het enige minpuntje was de hamburger daarvan het broodje veel en wel te nat.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Manfred, wat fijn dat (bijna) alles zo naar wens was. Wij zullen er op letten dat het hamburger broodje de volgende keer niet nat zal zijn. Onze excuses hiervoor. Hopelijk tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij heerlijk gegeten! Het eten werd precies op tijd afgeleverd door een hele vriendelijke bezorger! De spareribs en kipsate waren heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Caroline, wat fijn dat alles zo naar wens is geweest. Bedankt voor de mooie complimenten en hopelijk tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst bestelling gedaan bij de Polderboom. Snel bezorgd en echt heerlijk gegeten! Lekkere ribs en een mixed grill, wat een genot! Dat wordt zeker vervolgd...

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Jeffrey, fijn te horen dat alles zo naar wens is geweest, Graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb mijn bestelling vanmiddag geplaatst voor 19:00 uur vanavond. Echt precies om doe tijd ging de bel en ontvingen wij het eten. Wat zag het er goed uit en wat heeft het heerlijk gesmaakt!! 👌🏻😉echt een aanrader! Carpaccio was heerlijk, Spare ribs en Kip saté top van smaak en heerlijk mals! Kleine notitie; er zat veel vocht/saus in de verpakkingen waardoor het met uitpakken toch flink lette. Verder echt super tevreden!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Rina, hartstikke bedankt voor de mooie complimenten! Fijn dat alles zo naar wens was. Onze excuses dat de verpakkingen wat lekte, wij zullen hier zeker op gaan letten. Graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer hadden we kippetje piri piri van het spit en de classic hotdog besteld. We vonden dat erop het kippetje weinig vlees zat en de peper te overheersend. De hotdog was lekker! Volgende keer geen kippetje meer.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Manuela, wat jammer dat het kippetje piri piri tegenviel, wij zullen hier zeker wat mee doen. Fijn dat de hotdog in ieder geval wel lekker was. WIj hopen dat het de volgende keer weer helemaal naar wens zal zijn. Graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, keurig op tijd bezorgd. Alles prima verzorgd incl. servetjes en het pepermuntje ook niet vergeten!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Willemien, wat fijn dat alles zo naar wens is geweest. Hartstikke bedankt voor de complimenten en graag tot ziens! Proeflokaal de Polderboom

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Polderboom is ons favoriete restaurant waar wij bijna elke week heerlijk van het lekkere eten en de gezelligheid genieten. Met name het personeel verdient zonder uitzondering een hele dikke pluim. Toppers zijn het stuk voor stuk.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Rob & Ester, hartstikke bedankt voor de mooie complimenten! Heel graag tot ziens! Proeflokaal de Polderboom

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Karina, wat fijn dat u zo heerlijk gegeten heeft. Graag tot ziens! Proeflokaal de Polderboom

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer de kippesoep en kipsate geprobeerd en het was weer heerlijk !! Zeker een aanrader!

Reactie van Proeflokaal de Polderboom:Beste Manuela, wat fijn dat het eten naar wens was! Bedankt voor de complimenten en graag tot snel! Proeflokaal de Polderboom